Corporativo

contenidos corporativos

Qui som?

Des de l'inici el nostre despatx s'ha anat especialitzant i consolidant en l'assessorament global a les empreses, concretament, dins els àmbits fiscal, laboral, mercantil i comptable, així com en les assegurances, treballant solsament amb les companyies de major prestigi. 

El nostre equip esta format per professionals titulats inscrits en els diferents col·legis professionals, els quals estan preparats per atendre'ls en tot moment de forma personalitzada, per adoptar les solucions de cada cas en concret, en funció de les seves necessitats.

Per últim, i amb la finalitat d?acostar-nos al client i reforçar els canals de comunicació amb ell, hem encetat una sèrie de serveis on line, que estem convençuts despertaran el seu interès i per això, el convidem a consultar-los.   


Assessoria Perarnau, es va fundar en l'any 1983. El nostre equip està format per professionals col·legiats, preparats per atendre'ls, en tot moment, de forma personalitzada, per tal d'adoptar les solucions més adients al seu cas, en funció de les seves necessitats.